Taylor Swift - Look what you made me do PARODIE | SOPHIE OUSRI | BE NOVABULOUSWaarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet

Bazaars Beauty Director Maroesja de Ruyter ging afgelopen december naar een yogaretreat in Thailand en deelt hier waarom je ook 'ns zo'n week (of twee of drie) 'moet' uitproberen:

De behoefte om continu online te zijn, ebt al snel genoeg weg op zo'n relaxte plek.

Advertentie - Lees hieronder verder

1. In een tijd met veel prikkels en een smartphone die we volgens de laatste onderzoeken vijf keer per uur checken, kun je alle hectiek eens van je afblazen door een week aan het strand te gaan liggen, elke avond cocktails te drinken en daar je Instagram-feed mee te vullen. Niks mis mee. Maar of je er werkelijk uitgerust van terugkomt? Kijk, eerlijk is eerlijk, op menig yoga-retreat, hoe prachtig gelegen in de natuur ook, is gewoon internet. Ze moeten daar ook wel eens een mail versturen. En het is tenslotte geen stilteweek waar je subiet je telefoon moet inleveren. Van je smartphone-verslaving hoef je dus nietcold turkeyaf te kikken. Maar het leuke is: je wil er niet eens op kijken. De behoefte om continu online te zijn, ebt al snel genoeg weg op zo'n relaxte plek. Bovendien heb je wel wat beters te doen, zoals jezelf uitstrekken in een uitdagendeflexy'hond' of in een heerlijk ontspannendesavasana. Of gewoon alle rust en ruimte hebben voor wat (zelf)reflectie. Zo'n retreat is bedoeld om je lichaam, voedingsgewoontes en jemindeen reset te geven. En dat doet het (vaak) ook. Wat het fijneafter-effectoplevert dat je je echt opgeladen en energieker voelt na zo'n week. En terug in je normale leven bouw je vanzelf wat meer rust en stilte in, drink je ineens minder koffie en ben je je meer bewust van hoe je in het leven staat. Na deze week voelde ik me van binnen en buiten weer helemaal 'aan staan'.

Een bericht gedeeld door (@maroesjaderuyter) op15 Jan 2019 om 5:32 (PST)

Advertentie - Lees hieronder verder
Related Story

Je leert een gezonde en blessurevrije yogabasis.

2. Voor de hand liggend: je verdiept je yoga-practice. En had je die nog niet dan is zo'n week onderdompelen in de yoga-materie natuurlijk een uitgelezen manier om dit op te bouwen. Zeker als je al langer met de gedachte rondliep 'zou yoga wat voor mij zijn...?' Door er met alle rust en volop aandacht van goede docenten aan te beginnen, leer je een gezonde en blessurevrije basis.

Je doet dingen die je nog nooit hebt gedaan of waarvan je denkt dat je ze ab-so-luut nooit zou doen.

3. Je doet dingen die je nog nooit hebt gedaan of waarvan je denkt dat je ze ab-so-luut nooit zou doen. Zoals Kirtan zingen. Euhm wat? Kirtans. Dat zijn mantra's zingen in een groep, meestal viacall & responseen onder begeleiding van Indiase muziekinstrumenten. Dus de leraar begint en jij (en je hele groep) herhaalt. Toen ik me voor het eerst in zo'n groep waagde, moest ik ook even een drempel over. Maar al snel merk je hoe lekker en bevrijdend het is om te zingen. Denk maar eens aan je schooltijd en hoe blij je – hopelijk? – werd van uitbundig zingen in de klas. Ik werd het wel en dat terwijl ik echt niet bekend sta als een nachtegaaltje. Enne...note to self: het hoeft niet hè, niks is verplicht tijdens zo'n retreat.

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder

Een bericht gedeeld door (@maroesjaderuyter) op9 Jan 2019 om 7:04 (PST)

Related Story

Yoga-weken trekken een bont internationaal gezelschap.

4. Je leert mensen van over de hele wereld kennen. Yoga-weken trekken meestal een bont internationaal gezelschap. Naast dat het verfrissend kan zijn om iemand met een andere achtergrond te spreken, de kans zit d'r in dat je zomaar een enorme klik hebt met iemand uit Hawaï of New York. Kan handig zijn als je daar ooit nog eens door eenlocalmee op sleeptouw genomen wilt worden. In mijn groep zat toevallig delead-gitarist van Beyoncé, die van de kirtan (zie puntje hierboven) een intiem mini-concert maakte.


Video: Reni & Elisa - Als het leven soms pijn doet

Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet
Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet images

2019 year
2019 year - Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet pictures

Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet recommendations
Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet forecasting photo

Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet picture
Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet photo

Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet new images
Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet new foto

picture Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet
foto Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet

Watch Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet video
Watch Waarom je echt, echt, écht een keer op yoga retreat moet video

Discussion on this topic: Waarom je echt, echt, écht een keer , waarom-je-echt-echt-cht-een-keer/
Forum on this topic: Waarom je echt, echt, écht een keer , waarom-je-echt-echt-cht-een-keer/ , waarom-je-echt-echt-cht-een-keer/

Related News


Olivia Palermo Showcases The Best Holiday Jewelry Pieces of BaubleBar
BBQ Sweet Tater and Chicken Enchilada Stack
A Brand-New Charlie Brown Balloon Will Debut at This Years Thanksgiving Day Parade
Five Daily Skin Habits to Start Now
How to Choose Living Room Colors
Canakinumab
OMG, the Bella Twins Just Challenged the Kardashians to a Wrestling Match
Lily Allen breaks down in tears on stage
What the Fck: What to Do When You’re Dating a Guy Who’s SeriouslyHung
Varithena
Lady Gaga collapses’ on stage
Shop The Trend : Western Inspired FootwearDate: 09.12.2018, 04:32 / Views: 45331


Back to Top